Blog

Daha fazla verimlilik için Inspiron'un yeni ramöz Motex 15000 - Fibre2Fashion

Motex 15000 ramöz, güvenliği artırmak, daha az enerji tüketmek, atıkları en aza indirmek ve maksimum yatırım getirisi sağlamak için sürdürülebilir bir şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir.Alman teknoloji uzmanları tarafından desteklenen ve eğitilen genç ve enerjik tasarım profesyonellerinden oluşan bir ekip tarafından tasarlanan Motex 15000, en son teknoloji estetikle birlikte benzeri görülmemiş özelliklerle tasarlandı.Inspiron'a göre "Bu tür bir makinenin tasarlanması ve onaylanması, güvenliği, işlevselliği, operasyonel verimliliği, üretkenliği, malzeme kullanımını, kullanım kolaylığını ve bakımı analiz eden bütünsel bir yaklaşım gerektirir."

Motex 15000 kıskanılacak derecede düşük bakım maliyetleriyle son derece sağlam tasarım teknolojisi sunar ve 150 mpm'ye kadar yüksek çalışma hızlarında çalışabilir."Makine, her tür alt tabaka için eksiksiz bir çözüm olarak üretimin tüm pratiklikleriyle ilgilenirken çalışıyor: denim için beşik ve fırçalama üniteleri, daha yüksek sıkma dolgusu, iğne koruma kanatçığı, örgüler için yastıklama etkisi, istenen ve tekrarlanabilir tuşe hissi, bitirme etkisi gömleklik ve takım elbise için. Endüstriyel Yıkama Hattı

Daha fazla verimlilik için Inspiron'un yeni ramöz Motex 15000 - Fibre2Fashion

Ahmedabad'daki Inspiron Engineering ve Ankur Textiles (Arvind Limited'in bir bölümü) birimini ziyareti sırasında, Textile & Engineering Institute, Ichalkaranji'nin teknik ekibi, her iki ram modelinde (Motex 4560 ve Motex 15000) poplin kumaş kullanarak kurutma verimliliği denemeleri gerçekleştirdi. diğer tüm makine, girdi ve proses parametrelerini uzun çalışmalar için aynı tutmak.

Enstitü müdürü Prof. (Dr.) PV Kadole, "Yeni Motex 15000'de verimlilik açısından kurutma verimliliğinin eski model Motex 4560'a göre yüzde 15'e kadar daha yüksek olduğu gözlemlendi" dedi.

1973 yılında bir aile şirketi olarak kurulan Inspiron, bugün değer zinciri genelinde tekstil endüstrisi için ram makinesi ve eğirme aksesuarları konusunda tercih edilen bir tedarikçidir.(RKS)

Daha fazla verimlilik için Inspiron'un yeni ramöz Motex 15000 - Fibre2Fashion

Polyester İçi Boş Elyaf Fibre2Fashion Haber Masası – Hindistan